Kavč z ležiščem Mark

Sedežne z ležiščem

Sedežna garnitura Mark pooseblja funkcionalnost. Primerna je za vsakodnevno spanje, saj ima vdelan prostoren predalnik, njegov sedalni in naslonski del pa lahko le v dveh potezah enostavno preuredite v kvalitetno vzmeteno ležišče.

Prostor maksimalno izkoristi, zato predstavlja pravo rešitev za manjša stanovanja, otroške sobe in počitniške hišice.

Alternative image text

Pod sediščem, katerega pomaknemo naprej je vgrajen predal, ki je idealen za posteljnino in podobne stvari.

Alternative image text

Trosed z vgrajenim ležiščem ter predalom


Izbran model ima na voljo vgraditev polno vzmetenega ležišča, za vsakodnevno spanje, ter prostoren predal za posteljnino.VGRAJENO

LEŽIŠČE in
PREDAL

Kvalitetno vzmeteno ležišče in predal v trosedu.


Trosed ima polno vzmeteno ležišče. S preprosto potezo sedež pomaknemo naprej in naslon obrnemo navzdol in že imamo ležišče velikosti ca 200 x 160cm.

Trosed se lahko izdela v poljubni velikosti tako za širino kot dolžino. Vgrajen je tudi prostoren predal, ki je primeren npr. za posteljnino.

Izberite svojo najljubšo barvo in material prevleke


Vsak izbran model sedežne garniture, se lahko izdela v različnih kakovostnih razredih USNJA, MIKROTKANIN ali TKANIN. Na voljo je široka paleta barv in vzorcev za vse okuse.

Več o usnju
Več o tkaninah
Več o mikrotkaninah

Predal za posteljnino

Ko sedež pomaknemo naprej se nam odpre predal za posteljnino. Vanj lahko pospravimo posteljnino oz. druge stvari. Ko naslon obrnemo naprej pa se predal pokrije in imamo ležišče.


Kvalitetno ležišče

Z enostavno potezo kavč spremenimo v kvalitetno vzmeteno in prostorno ležišče za 2 osebi. Sedež pomaknemo naprej nato pa naslon prevrnom proti sedežu in že imamo postavljeno ležišče.


Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu