Prizma

Dnevne sobe

Prefinjena moderna dnevna soba v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Čiste elegantne linije popestri dekorativna letev na lakiranih frontah, ki je oblikovna značilnost programa. Pestra izbira elementov, poleg omar za shranjevanje, vključuje elemente za zabavno elektroniko, knjižne regale ter kotni elementi. Za prijetno vzdušje ambienta poskrbi osvetlitev vitrin in stenskih polic.

dnevna soba, dnevni regali

Prizma ponuja širok izbor elementov, tako nizkih osnovnih, srednjih in visokih elementov. Ima tudi pester izbor visečih elementov in stenskih polic, ter dve različni klubski mizi. Nabor elementov je tako širok, da boste zagotovo našli optimalni sestav za vaš bivalni prostor

dnevna soba, dnevni regali

Predali so prostorni in uporabni z vgrajenim sistemom za mehko zapiranje. Vsi predali imajo polni izvlek za lažjo dostopnost in preglednost notranjosti. Elementi globine 490mm imajo zamaknjeno hrbtišče za 60mm za urejeno shranjevanje kablov.

dnevne sobe, prizma, pohištvo, omara, regali

globus, mladinska soba, otroška soba, splanice, dnevne sobe

Katalog Prizma z elementi si lahko ogledate na katalog pohištva Prizma

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu