Albatros

Sedežne garniture

Posebnost sedežne garniture Albatros je velik ležalni del, katerega se lahko uporablja tudi za vsakodnevno spanje. če ležišča ne potrebujemo, se lahko odlo?imo za predal, lahko pa sedežna garnitura ostane fiksna, brez ležišča in predala. Sedalni del je za centimeter ali dva višji od standardne višine, kar zelo prav pride predvsem večjim ljudem.

če imamo malo prostora in želimo v tem prostoru imeti trosed, dvosed ali enosed je ta model sedežne garniture prava rešitev za nas.

Sedežno garnituro Albatros lahko sestavimo iz obstoje?ih elementov (Elementi izdelka (pdf)) ali pa jo izdelamo po meri (krajšanje/daljšanje).

Izdelava po meri in dimenzije

Sedežna garnitura Albatros ima že v osnovi veliko izbiro elementov iz katerega sestavimo sestav, ki ga želimo. V kolikor pa je sestav prevelik ali premajhen pa lahko določene elemente skrajšamo ali podaljšamo, da na koncu ustrezajo vašim željam.

Pokaži elemente z dimenzijami
Oglejte si elemente z dimenzijami - PDF

Na žalost nimate nameščenega PDF vtičnika za vaš spletni brskalnik. Datoteko lahko prenesete TUKAJ.

Barve in prevleke

Sedežna garnitura se izdeluje v vseh kvalitetnejših materialih. Mikrotkanine, tapetniške tkanine.

Več o materialih za prevleke

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu