Planet

Mladinske sobe

Poletna
AKCIJA - PLANET

-15%

Popust velja za naročilo pohištva mladinske sobe Planet do 15.8.2020

Program PLANET je namenjen otrokom in mladostnikom,zato je zasnovan tako,da ustreza njihovemu načinu uporabe prostora. Kljub splošnemu trendu odpiranja tlorisov bivalnih prostorov,otroci in mladostniki potrebujejo določeno mero zasebnosti-svoj PLANET.

Otroško in mladinsko pohištvo v barvi breze in šestih pastelnih barvah je idealno za oblikovanje “lastnega planeta”, pa naj gre za majhnega otroka ali najstnika. Velika širina programa omogoča izbiro elementov primernih za sobo dojenčka, malčka, šolarja ter mladega odraslega.
Planet je bil oblikovan predvsem z mislijo na otroka – da se ob njem počuti dobro in je tudi varno, saj imajo elementi otroške sobe zaobljene robove ter gumijaste ročaje.

mladinska soba, postelja, prostorni predali

BARVE
Osnova je brezova barva, katero lahko kombinirate z šestimi pastelnimi barvami in z vzorcem Planet.

širok izbor barv

PREDNOSTI
Gumijasti ročaji, udobneje in varneje za vas in vašega otroka

zaščita v otroški sobi

Nizka garderobna omara. Ravno prav velika, v kateri bodo oblačila otroku vselej dosegljiva. Omara je tudi odlična izbira za prostore v masnardi.

pohištvo za otroke, pohištvo, omare za mansarde

Noge pisalnih in računalniških miz. Noge so lahko klasične, na gumiranih kolesih, ali po višini nastavljive za 12 cm gor ali dol. Izbira je Vaša.

noge za posteljo, omarice, pisalne mize

Dvižna postelja. Možnost dvižne postelje, pod katero je prostor za shranjevanje posteljnine, garderobe in igrač. Dvižni mehanizem omogoča ročni dvig dna postelje in vzmetnice tudi nekoliko večjemu otroku. Konec izgovorov za neurejeno posteljo! Tudi na tem planetu.

postelja s predalom, za shranjevanje

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu