KUHINJA START (Alples)

Odlična izbira za vsakogar, ki postavlja uporabnost na prvo mesto


KUHINJA START (Alples)


Toplina lesa in svetle nevtralne barve modernih kuhinj Start so odlično okolje za ustvarjanje in delo. S praktičnimi in sodobnimi elementi in dodatki je kuhinja odlična izbira za vsakogar, ki postavlja uporabnost na prvo mesto.


Vzmetnice in ležišča


Za kakovosten spanec in povečano energijo je ključen pravilen izbor ležišča. Različnim uporabnikom ustrezajo različna ležišča, nekaterim trša, nekaterim mehkejša. Ali vzmetnica ali ležišče iz pene oziroma lateksa?
Letveno dno za podporo ležišču


Še tako dobro ležišče mora imeti podporo letvenega dna. Zakaj? Letveno dno je prožno in se prilagodi teži uporabnika, ležišču omogoča prost pretok zraka ter podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
Svetovanje in izmera na domu

Nakup nove sedežne garniture ni prav pogost, zato je pravilna odločitev ključna za zadovoljstvo njenega uporabnika. Tega se zavedamo tudi v našem podjetju, zato ponujamo tudi možnost svetovanja in izmere na domu.

Iščete sedežno garnituro z ležiščem?

Izberete lahko med različni modeli z ležiščem.Kvalitetno vzmetena ležišča primerna so primerna za vsakodnevno spanje.
Lahko pa si izberete tudi sedežno z ležiščem kjer si le povečate ležalni prostor.Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu